5 november 2021

Welk onderhoud heeft u spa nodig

Grondig reinigen van uw spa

Vuil in uw spa zit natuurlijk niet alleen in de filter. Ook in de leidingen, afzuigroosters en achter de massage jets kan vervelend vuil zitten. Niet alleen een vervelende gedachte maar dit kan ook op termijn schade brengen aan de pompen en verwarming van uw spa.

Bij een groot onderhoud worden de leidingen gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel welke het vuil in de leidingen zullen los maken. De massagejets worden indien mogelijk uit de spa gehaald waardoor ook het vuil hierachter kan oplossen. Door het reiningingsprodukt zal het oppervlakte water sterk schuimen ook laten zien hoeveel vuil er wel niet is losgekomen.

Ook kijken we uw spa geheel technisch na op eventuele gebreken en lekkages. Uiteraard worden kleine reparaties tijdens dit onderhoud direct uitgevoerd.

Na verwijderen van het oude water zullen wij de spa nog diverse keren na spoelen voordat we de spa opnieuw zullen vullen en in werking stellen. We controleren vervolgens nogmaals de spa op goed functioneren.

Tot slot zullen wij ook de spa cover het en ombouw netjes behandelen met beschermingsmiddelen zodat deze langer mee zullen gaan.

Bij vertrek zal u spa weer in topconditie zijn.

Wij zullen in ons verslag eventuele aandachtspunten rapporteren zodat u exact weet waar op te letten zoals wanneer moet het ozonsysteem, het desinfectiesysteem van spa, worden vervangen.