spa jacuzzi verhuizen
Spa of jacuzzi verhuizen

Wij verhuizen uw spa en installeren deze op uw nieuwe adres.

optakelen spa jacuzzi

Jacuzzi Verhuizen

Een spa installeren of verhuizen is eenvoudig met de juiste materialen. Spa Service Center plaatst al jaren spa’s en zwemspa’s in opdracht van particulieren en professionele spa verdelers. Onze monteurs werken met speciale aanhangers voor spas. Indien noodzakelijk hebben wij een uitgebreid netwerk van speciale hijs- en transportbedrijven. Hierdoor zal uw spa of zwemspa altijd schadevrij op zijn nieuwe plek komen.

Voordat we uw nieuwe spa bij u thuis kunnen komen installeren zijn een aantal zaken belangrijk om van tevoren te regelen. De ondergrond moet zo vlak mogelijk zijn, de spa kan op elke ondergrond mits deze maar stabiel en vlak is.

Stroomvoorziening van uw spa is zeer belangrijk. Ons advies is dat uw spa rechtstreeks wordt aangesloten in de meterkast op een eigen groep en met een eigen aardlekschakelaar. Een extra werkschakelaar in de buurt van de spa is wel handig maar niet noodzakelijk. Vraag bij de aankoop van uw spa altijd welke stroomvoorziening er moet komen naar de spa en controleer of uw thuisinstallatie hierop is voorbereid.

Direct een afspraak inplannen of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Verhuis mijn spa of jacuzzi

Ja, ik wil graag mijn nieuwe spa goed en veilig geïnstalleerd hebben.

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.