Wij verhuizen uw spa graag 

 

Een spa verhuizen of installeren bij u thuis is eenvoudig als er maar met de juiste materialen gewerkt kan worden.

Spa Service Center plaatst al jaren spa's , en heeft dan ook een ruime ervaring met deze dienst.  Voor het installeren zijn een aantal zaken belangrijk om van tevoren over na te denken. Belangrijk zijn in ieder geval dat de spa op een stabiele en rechte ondervloer geplaatst kan worden. Of de ondervloer nu van straatwerk, beton of van hout is , let erop dat deze zoveel mogelijk waterpas is. Stroomvoorziening van uw spa is zeer belangrijk dat uw spa goed wordt aangesloten rechtstreeks in de meterkast onder bij voorkeur een eigen aardlek automaat. Een werkschakelaar in de omgeving om bij reparaties de stroom te kunnen afsluiten is niet noodzakelijk maar wel erg handig, vraag ernaar bij aankoop van uw spa!!!or diverse spa verkooppunten en merken. 

Voor het installeren zijn een aantal zaken belangrijk om van tevoren over na te denken. Belangrijk zijn in ieder geval dat de spa op een stabiele en rechte ondervloer geplaatst kan worden. Of de ondervloer nu van straatwerk, beton of van hout is , let erop dat deze zoveel mogelijk waterpas is.

Stroomvoorziening van uw spa is zeer belangrijk dat uw spa goed wordt aangesloten rechtstreeks in de meterkast onder bij voorkeur een eigen aardlek automaat. Een werkschakelaar in de omgeving om bij reparaties de stroom te kunnen afsluiten is niet noodzakelijk maar wel erg handig, vraag ernaar bij aankoop van uw spa!!!